Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

ipotrofies3_original_0

Τους άριστους νέους  οι οποίοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιβραβεύει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία σε ανακοίνωσή του για την πληρέστερη κατατόπιση των ενδιαφερομένων.

"Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Ομίλου έχει καθιερωθεί  για να επιβραβεύει τους   νέους που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων. Οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψηφίους.

Ειδικότερα, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, λόγω πολλών εξαιρετικά αξιόλογων υποψηφίων, δόθηκαν συνολικά 11 υποτροφίες. Όλοι οι υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το MIT, LSE, Imperial, Harvard, New York University κ.α."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …