Ζητούνται Έλληνες για μόνιμη εργασία με μισθό και μπόνους

jobbbemployment

Πενθήμερη από Κυριακή έως και Πέμπτη, με πρόσθετη αμοιβή αστικής ευθύνης καθώς και ιατροφαρμακευτική, 30 ημέρες αμειβόμενων διακοπών και 4 ημέρες εκπαιδευτικής άδειας, προσφέρονται σε όσους Έλληνες Οδοντιάτρους επιθυμούν να καλύψουν τις μόνιμες θέσεις που έχουν προκηρυχθεί σε ιδιωτικές κλινικές στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το προφίλ των θέσεων έχει ως ακολούθως:

Dubai:

  • Άνδρας Γενικός Οδοντίατρος, με προϋπηρεσία 3-5 ετών, γνωρίζοντας Digital Smile
  • Γυναικα Προσθετικός με προϋπηρεσία άνω των 15 ετών

Doha:

  • 1 Ενδοδοντικός
  • 1 Εμφυτευματολόγος (άνδρας)
  • 1 Παιδο-οδοντίατρος (γυναίκα)
  • 1 Ορθοδοντικός
  • 2 Γενικοί Οδοντίατροι
  • 1 Περιοδοντολόγος

Οι προσλήψεις των ανωτέρω Οδοντιάτρων είναι άμεσες ενώ οι υποψήφιοι θα αμείβονται με πάγιο μισθό καθώς και πρόσθετο μηναίο bonus ανερχόμενο σε 35% επί του κύκλου εργασιών του ιατρού.

Ο μηναίος μισθός πριν το bonus για έναν Γενικό Οδοντίατρο κυμαίνεται από 25 έως 35.000 AED (6.000-8.500 ευρώ) ενώ για έναν ειδικευμένο από 30.000 έως 40.000 AED (7.500 – 10.000 ευρώ)

Ολοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώση των μεθόδων Digital Smile Design, CEREC/Cam technology, laser.

  • Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η Αγγλική, αλλα καθώς οι ασθενείς κατά 50% θα είναι Ευρωπαίοι πολίτες που κατοικούν στις χώρες αυτές, επιθυμητή είναι η πρόσθετη γνώση Γερμανικών ή και Γαλλικών επίσης.

Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν μέσω Skype, ενώ οι τελικές συνεντεύξεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με έξοδα μεταφοράς και διαμονής που θα καλυφθούν από τις κλινικές-πελάτες μας.

Οι κλινικές θα αναλάβουν την εγγραφή των Οδοντιάτρων στους οικείους Οδοντιατρικούς Συλλόγους, διαδικασία η οποία διαρκεί συνήθως 6-9 εβδομάδες.

Βιογραφικά σημειώματα αναφέροντας τη χώρα στην οποία θέλετε να απασχοληθείτε, παρακαλούμε στείλτε στο Info@hrstrategy.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …