103 θέσεις με ανάθεση έργου σε μεγάλο ΑΕΙ

job00-ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-100022

Σύμφωνα με απόφαση της αρ. 470 / 04-07-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ», ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο της πράξης «Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού», της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (αρ.πρωτ. Πρόσκλησης 3315/15.03.2016 κωδ. ΕΔΒΜ20) με Επιστημονική Υπεύθυνο την Καθηγήτρια κα. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου.

Οι θέσεις αφορούν τα εξής τμήματα:
– Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
– Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων
– Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών
– Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
– Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών
– Πολιτικών Μηχανικών
– Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία
– Θεατρικών Σπουδών
– Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
– Φιλολογίας
– Φιλοσοφίας
– Ιατρικής
– Βιολογίας
– Γεωλογίας
– Επιστήμης των Υλικών
– Μαθηματικών
– Φυσικής
– Χημείας
– Διοίκησης Επιχειρήσεων
– Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
– Οικονομικών Επιστημών

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την κα Ειρ. Μαυροειδή Αναπλ. Προϊσταμένη του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-996622, e-mail: emavr@upatras.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΔΜΗΕ: Κατέγραψε διπλασιασμό κερδών για το 2023

Με αύξηση των κερδών κατά 100,3% έκλεισε το 2023 για τον όμιλο ΑΔΜΗΕ  Διπλασιασμό των …