94 θέσεις εργασίας σε Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

jobergasia_23

3 παράλληλες δράσεις στα πλαίσια του Ταμείου για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση (Τ.Α.Μ.Ε.) – Asylum, Migration and Integration Fund – Emergency Assistance of the DG Directorate General Migration and Home Affairs, θα υλοποιήσει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, για το έργο “Emergency support to assist most vulnerable migrants stranded in Greece”  σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και για αυτό προκηρύσσει 94 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων εντός και εκτός Αττικής.

ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι για την (α) δράση το Κέντρο Υποδοχής Ευάλωτων Αιτούντων Άσυλο “House for All” στην οδό Δεληγιώργη 32, Μεταξουργείο, για τη δράση (β) το Κέντρο Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Περιβολάκι» στην οδό Αναπαύσεως 37, Παιανία και για τη δράση (γ) Ιατρικές Υπηρεσίες σε προσφυγικό/μεταναστευτικό πληθυσμό στις ανοιχτές κατασκηνώσεις(οpen camps) εντός και εκτός Αττικής ,βάση των αναγκών του έργου καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου. Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγούν θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες που θα προκύπτουν καθ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά συμμετοχής σε κλειστό φάκελο με αναφορά στη θέση εργασίας και σε ποια δράση(α), (β) ή (γ), στη Γραμματεία της Αναθέτουσας Αρχής, έως την Πέμπτη 28/07/2016 και ώρα 17.00 μ.μ., στη διεύθυνση:

  • ΓΙΑΤΡΟΙ   ΤΟΥ   ΚΟΣΜΟΥ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
  • Σαπφούς 12, ΤΚ 105 53, Αθήνα, 5ος όροφος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κύριο Δημόπουλο Χρήστο, την κυρία Ρετινιώτη Αθανασία και τον κύριο Υφαντή Αναστάσιο  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: shelter@mdmgreece.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Τράπεζα: Αυξάνεται το χάσμα ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες

Για το ένα τρίτο από αυτές, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι τώρα χαμηλότερο από εκείνο …