Για απεργία διαρκείας ετοιμάζονται στον ΟΑΣΘ

oasth

Περίοδο χάριτος μερικών ημερών αποφάσισαν να δώσουν στην κυβέρνηση οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, που επέστρεψαν στην εργασία τους, προειδοποιώντας όμως ότι αυτό θα είναι προσωρινό εάν τα αιτήματά τους δεν γίνουν δεκτά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που ζητούν σε πρώτη φάση είναι η αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, εξηγώντας ότι η ανοχή τους είναι μόνο μέχρι τις 2 Αυγούστου, αλλιώς στην συνεδρίαση του Συνδικάτου θα αποφασίσουν απεργιακές κινητοποιήσεις από τις 8 Αυγούστου.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου του συνδικάτου εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδη, στο praktoreio-macedonia.gr:

"Δίνουμε περιθώριο λίγων ημερών στη διοίκηση του Οργανισμού και στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημα και να μας πληρώσουν τα δεδουλευμένα Ιουνίου και Ιουλίου. Έχουμε επικοινωνήσει ξανά με το υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων και έχουμε ζητήσει με έγγραφό μας, συνάντηση και με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη μήπως και καταφέρουμε να βγούμε από το αδιέξοδο. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τους Θεσσαλονικείς, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Αν μέχρι τις 2 Αυγούστου δεν καταβληθούν από τον Οργανισμό τα δεδουλευμένα τότε θα συνεδριάσει το συνδικάτο μας και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας από τις 8 του μηνός".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …