Εργαζόμενοι του Δημοσίου πήραν το χαρτί της οριστικής απόλυσής τους....(Δείτε γιατί)

 

sdoe1

Με 9.645 ευρώ στην κατοχή τους, προερχόμενα από τον εκβιασμό επιχειρηματιών, από Χαλκίδα, Λιανή Άμμο Χαλκίδας, Αλιβέρι, Ερέτρια, Σκύρο και Αμάρυνθο, συνελήφθησαν και τελικά απολύθηκαν συνολικά τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, οι οποίοι από την προανάκριση προέκυψε ότι αποσπούσαν χρηματικά ποσά από τα θύματά τους,  εκβιάζοντας τα, για δήθεν ανύπαρκτες παραβάσεις που είχαν στα λογιστικά τους βιβλία.

Ενώ καταδικάστηκαν και αυτομάτως κινήθηκε η διαδικασία της απόλυσής τους, δύο προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης με την ταυτόχρονη επιστροφή στο πόστο τους....Αλλά δεν ήσαν τυχεροί, αφού δεν έπεισαν το ΣτΕ, το οποίο και επικύρωσε την δικαστική και υπηρεσιακή απόφαση, δείχνοντας τους οριστικά και αμετάκλητα το δρόμο της ανεργίας, καθώς απέρριψαν όλους του ισχυρισμούς των δυο υπαλλήλων, ως αβάσιμους, κρίνοντας ότι ήταν εύλογη και προσήκουσα η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας έφτασε στα ίχνη τους μετά την καταγγελία επιχειρηματία κέντρου διασκεδάσεως στην Λιανή Άμμο της Χαλκίδας, από τον οποίο ζήτησαν 1.000 ευρώ, για να μην τους κόψουν πρόστιμο, για παραβάσεις στα λογιστικά του βιβλία, που δεν υπήρχαν και ο ίδιος το ήξερε.

  • Στον πρώτο βρέθηκαν στην τσέπη του 3.400 ευρώ (σε χαρτονομίσματα των 500, 100 και 50 ευρώ) και στο πορτοφόλι του 425 ευρώ.
  • Στο πορτοφόλι του δεύτερου βρέθηκαν 320 ευρώ.
  • Στον τρίτο, βρέθηκαν στο πορτοφόλι του 500 ευρώ (σε χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ) και στο τσαντάκι του μια δεσμίδα των 5.000 ευρώ (100 των 50 ευρώ) που είχε ακόμη πάνω την τραπεζική ταινία και σφραγίδα, όπως και την ημερομηνία 20 Ιουνίου 2007.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …