Η επιστολή διάψευση της "Μαρινόπουλος"

marinopoylo-sygkent

Νέα ανακοίνωση διάψευσης δημοσιευμάτων για τιε εξελίξεις στα σούπερ μάρκετ της κατοχής της εξέδωσε η "Μαρινόπουλος", μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος τα χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντικά, όσον αφορά στο περί απόκρυψης των περιουσιακών της στοιχείων, μέσω offshore.

Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, επισημαίνονται τα:

"Οι εντολείς του, αν και δεν έχουν τυπικά και ουσιαστικά εκτελεστικές αρμοδιότητες στην Μαρινόπουλος Σούπερ Μάρκετ και έχουν αποχωρήσει από το Δεκέμβριο του 2015, "δίνουν μεγάλο αγώνα (ενδεικτικά εγγυήθηκαν 215 εκατ. ώστε να υπάρξει βιώσιμη λύση) για να σταθεί όρθια και να εξακολουθήσει να λειτουργεί η εταιρεία ώστε να μην απωλέσουν την εργασία τους οι χιλιάδες εργαζόμενοι και να πληρωθούν οι τράπεζες και οι προμηθευτές". Ακόμη, ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως τα όσα διαδίδονται ότι οι εντολείς του πούλησαν ακίνητα της εταιρείας και ενθυλάκωσαν το τίμημα και ότι με offshore εταιρείες αποκρύπτουν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Οι εταιρείες και οι πωλήσεις ακινήτων είναι σε γνώση των αρμόδιων θεσμικών φορέων και το τίμημα των πωληθέντων ακινήτων χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την κάλυψη υποχρεώσεων της εταιρείας με την έγκριση των τραπεζών, "και ούτε ένα ευρώ δεν μπήκε στην τσέπη των εντολέων μου".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …