Θέσεις δουλειάς 9 μηνών!

ergasia6-580x386_5_34
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ιδίους πόρους), συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, που εδρεύει στη Νίκαια Λάρισας, ανακοινώνει ο Δήμος Κιλελέρ.
Οι προσλήψεις θα είναι για 9 μήνες και αφορούν τις παρακάτω θέσεις:
  • Τ.Ε Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Δ/νση Μουσικής Σχολής
  • Τ.Ε Καθηγητών Μουσικής Ακορντεόν, Υποχρεωτικά Θεωρητικά, Μαέστρος παιδικής ορχήστρας
  • Τ.Ε. Καθηγητών Μουσικής, Φυγή, Διεύθυνση Εφηβικής Ορχήστρας
Προθεσμία & Τόπος Υποβολής Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κιλελέρ, Ηρώων Σελίδα 4 από 4 Πολυτεχνείου & Αγίου Χαραλάμπους, Τ.Κ.: 41005, Νίκαια Λάρισας, υπόψιν κ. Κουτσιαυτούλη Αντώνιου (τηλ. επικοινωνίας: 2413-507215).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 02-08-2016 έως 11-08-2016.
Η διαδικασία της συνέντευξης-ακρόασης θα πραγματοποιηθεί για όλους τους υποψηφίους την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 στις 08:30 π.μ. στο χώρο της Μουσικής Σχολής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …