4,5 δις ευρώ γύρισαν στις τράπεζες μέσα σε ένα 2μηνο!

KATATHESEIS_
4,5 δις  ευρώ σε καταθέσεις επέστρεψαν στα ταμεία των Ελληνικών τραπεζών και μάλιστα μόλις σε διάστημα δύο μηνών, από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους θεσμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», οι καταθέσεις στα τέλη Ιουλίου αυξήθηκαν στα επίπεδα των 127 δισ. ευρώ από 122,5 δισεκ. στα τέλη Μαΐου, όποτε έδωσε το πράσινο φως το Eurogroup.
Όπως σημειώνεται σε μελέτη της Eurobank για τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία, από την επιβολή των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, 15 με 20 δισ. ευρώ που βρίσκονται κάτω από τα στρώματα θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις τράπεζες, με την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα απαιτούσε την περαιτέρω βελτίωση του οικονομικού κλίματος και του αισθήματος εμπιστοσύνης των καταθετών για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …