ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένης γλώσσας

dorean-aprilios-600_260281_YH9x62

Δύο νέοι κύκλοι δωρεάν εκμάθησης για επαγγελματίες του τουρισμού θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον Όμιλο Μουζενίδη, στη Ρωσική Γλώσσα .

Ο 7ος και 8ος κύκλος μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Οκτωβρίου 2016 – Ιανουαρίου 2017 και Ιανουαρίου – Μαΐου 2017 αντίστοιχα. Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν 200 άτομα, κατανεμημένα σε τέσσερα τμήματα.

Το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης θα έχει και πάλι την ευθύνη της οργάνωσης του προγράμματος με την ευγενική χορηγία του Όμιλου Μουζενίδη.

Το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγάλο, κάτι που αποδεικνύεται από τον αριθμό των αιτήσεων που δέχεται ο δήμος και οι οποίες πλέον ξεπερνούν τις 1.500 για κάθε κύκλο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …