Θα αποφασίσει να συναντηθεί με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ο Σπίρτζης;

oasth-1021x580
Συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, με τη συμμετοχή και της διοίκησης του ΟΑΣΘ, προκειμένου "οι αρμόδιοι της κυβέρνησης να πάρουν θέση σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Οργανισμό", ζητούν οι εργαζόμενοι.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, ο υπουργός "μπορεί να δηλώνει ότι είναι ανοιχτός στον διάλογο, αλλά εμείς βλέπουμε την πόρτα διπλοκλειδωμένη".
"Εάν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας, αρχές της επόμενης εβδομάδας, η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων" τόνισε ο κ. Τσερμενίδης και πρόσθεσε: "αρκεί ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του, που να μας ενημερώνει για την ημερομηνία συνάντησής μας μαζί του". Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είχαν συνάντηση με την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την οποία και ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις θέσεις και τα αιτήματά τους.
Η υφυπουργός, σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, τους διαβεβαίωσε ότι θα "παρέμβει και η ίδια, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό".
Ο ίδιος ανέφερε ότι σήμερα στις 13:30, έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.
"Εμείς δεν επιθυμούμε την ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού της Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό προτιθέμεθα να μην προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις άμεσα, δίνοντας έτσι το περιθώριο στους αρμόδιους να πάρουν θέση απέναντι στα αιτήματά μας" ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι "δεν πρόκειται να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα για πολύ καιρό".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …