Υπουργός Εργασίας με "άγνοια" εργασιακών ζητημάτων-Εύγε!

katrougkalos9-intime

«Δεν έχω ξανακούσει ότι η ΠΕΕΘ αυτοδιαλύθηκε και συνεχίζει να εισπράττει. Αυτό ενδεχομένως να είναι και ποινικό αδίκημα. Φέρτε μου συγκεκριμένες καταγγελίες, ακόμα κι αν δεν είναι επώνυμες, προκειμένου να ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Προτείνω να κληθούν συγχρόνως το σωματείο των ηθοποιών και όλοι οι ιδιοκτήτες των θεάτρων ονομαστικά, ώστε η ταυτόχρονη συνομιλία τους να μπορέσει να πάρει μετά χαρακτηριστικά κλαδικής σύμβασης, ενδεχομένως και με την παρέμβαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ)».

Αυτό απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου, ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, παραδεχόμενος αν και ο αρμόδιος υπουργός, την πλήρη άγνοιά του, στην αυτοδιάλυση της εργοδοτικής ένωσης, με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να μην μπορούν να συνομιλήσουν με κανέναν για την υπογραφή της ΣΣΕ τους.

Σήμερα λοιπόν το 95% από αυτούς είναι άνεργο, με δωρεάν πρόβες και ωρομίσθιο  3,5 ευρώ την ώρα, δηλαδή 7 ευρώ την παράσταση, για όσους έχουν την «τύχη» να είναι εργαζόμενοι!

Υπουργός Εργασίας, σου λέει μετά.....

Να τον χαιρόμαστε.....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: “Έξω το κέρδος από το ΕΣΥ”

Στην δήλωση του ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "Πρόκειται για μία κοροϊδία νεοφιλελεύθερης …