Η πιο...κουλή συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου ever (VIDEO&ΦΩΤΟ)

ωων

Νέο ορισμό στο τι εστί συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου έδωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Περού Πέδρο Πάμπλο Κουζίνσκι!

ωων

Ενώ οι υπουργοί του ετοιμαζόταν την Πέμπτη για την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου τους έβγαλε με φόρμες στην αυλή   του προεδρικού μεγάρου στη Λίμα και το έριξαν στην γυμναστική!

ωωμ

Οι 11 από τους 19 υπουργούς του με την βοήθεια δύο γυμναστών και χορευτικής μουσικής άρχισε να κάνει ασκήσεις,  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.


Ο 77χρονος  πρόεδρος του Περού, Πέδρο Πάμπλο Κουζίνσκι, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, πρώην οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας οι αντίπαλοί του έθεταν θέμα και για την κατάσταση της υγείας του και την ηλικία του.

ωωβ

Ο πρόεδρος μετά από μισή ώρα γυμναστικής, είπε στους δημοσιογράφους πως κάθε Τετάρτη θα γυμνάζεται μαζί με τους υπουργούς του με στόχο να προωθήσει την σωματική άσκηση στην χώρα.

ωω1114

"Θέλουμε να προωθήσουμε την υγεία, ένα υγιές μυαλό βρίσκεται σε ένα υγιές σώμα", είπε σαν έλληνας  καθώς στο Περού υπολογίζεται ότι περισσότεροι από τους μισούς πολίτες είναι υπέρβαροι.

ωωψ 11 1112

Πηγή: thetoc.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …