Τώρα και πλαστά κέρματα των 2 ευρώ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ

eurokermata

Μια σημαντική υπόθεση κυκλώματος παραχάραξης νομισμάτων έφερε στο φως το Τελωνείο Κήπων, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς οι ελεγκτές της ομάδας Δίωξης του Τελωνείου, μετά από, εντόπισαν
27.577 παραχαραγμένα νομίσματα των 2 ευρώ, εντόπισαν και κατάσχεσαν οι Ελληνικές Τελωνειακές αρχές, στο Τελωνείο Κήπων, όταν διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ. με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήρθε στη χώρα μας, έχοντας με προορισμό την Γερμανία και οδηγό Τούρκο υπήκοο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών:
«Από το Τελωνείο σχηματίσθηκε δικογραφία, ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, η οποία και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Ο δράστης τα είχε κρύψει στο κάτω μέρος δοχείων λαδιού και από πάνω είχε τοποθετήσει ελιές. Δεν κατάφερε, όμως, να παραπλανήσει τους ελεγκτές, οι οποίοι τα ανακάλυψαν και αφού διαπίστωσαν ότι είναι παραχαραγμένα (πλαστά), τον συνέλαβαν.»
Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μεγάλο και διεθνές κύκλωμα παραχάραξης, με την υπόθεση του οποίου ασχολείται και η Interpol.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …