Θέσεις φύλαξης σε νοσηλευτικό ίδρυμα

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5
Το νοσοκομείο καλεί τους ενδιαφερόμενους για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου υπηρεσιών φύλαξης για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ και που πληρούν την παρακάτω ουσιαστική προϋπόθεση:
  • Όσοι απασχολούνται ή απασχολούνταν αυτοπροσώπως στην φύλαξη με σκοπό τη κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ με οποιαδήποτε έννομη σχέση ή σύμβαση εργασίας, συναφθείσα είτε απευθείας με το φορέα, είτε με τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
Τα δικαιολογητικά κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη Επιστολή, με θέμα: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την φύλαξη του Γ.Ν «Βενιζέλειο» στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» Διοικητική Υπηρεσία Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Λεωφόρος Κνωσσού Ηράκλειο-Κρήτης, Τ.Θ 44.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας στην Διαύγεια και στην ιστοσελίδα Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» δηλ. από 05.08.2016 έως και 11.08.2016


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …