ΥΠΕ αναζητά προσωπικό για άμεση πρόσληψη

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5
Τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας κτιρίων των υπηρεσιών ή άλλων εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Υγείας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου, για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων των μονάδων, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η 7η ΥΠΕ.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης έργου είναι από την ημερομηνία υπογραφής σύμβασης μέχρι και την 31-12-2017.
Στην διαδικασία συμμετέχουν οι ιδιώτες (καθαριστές και καθαρίστριες): Που εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας , στον καθαρισμό των κτιρίων των υπηρεσιών ή άλλων εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Υγείας. Δηλαδή είναι αδιάφορο εάν πλέον δεν απασχολούνται στον καθαρισμό των εν λόγω κτιρίων και των υπηρεσιών καθαριότητας, εφόσον είχαν απασχοληθεί για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, (ισόγειο) καθώς και στις αντίστοιχες Μονάδες Υγείας - Κέντρα Υγείας και στην ιστοσελίδα: https://www.hc-crete.gr.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Υπηρεσίας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ισχύει μέχρι και την 10-8-2016


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …