Πληρωμή της Γ΄δόσης του οικογενειακού επιδόματος

epidomaa-a

Έως τις 20 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταβληθεί η γ' δόση για τα οικογενειακά επιδόματα, που έχουν χωριστεί σε  ισόποσες δόσεις, μια κάθε τρίμηνο, εφόσον φυσικά έχετε υποβάλλει για το 2016, τα έντυπα Ε1 και Α21.

Όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 26-06-2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ), στην ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Η προγούμενη δόση από τον ΟΓΑ(η β' δόση) και το 50% της α' δόσης για το οικογενειακό επίδομα, καταβλήθηκε στις 21 Ιουλίου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κύκλοι Τσίπρα για το κλείσιμο της «Αυγής»: «Οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα με χυδαιότητα»

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για …