Θυμήθηκαν στο Υπουργείο κάποιους εκ των απολυμένων των Sprider Stores...Εύγε!!!

SPRIDER-620x320
Όχι όλους αλλά μερικούς που θα τολμήσουν μέσα στην κρίση που όλοι κατεβάζουν ρολά, να ανοίξουν νέα επιχείρηση αποφάσισαν να θυμηθούν από τους εκατοντάδες απολυμένους της εταιρίας Sprider Stores, τα πανέξυπνα μυαλά του υπουργείου Εργασίας, τους οποίους και θα επιδοτήσουν με το ποσό των 15.000 έως και 40.000 ευρώ το πολύ, μέσω κονδυλίων της ΕΕ, για να κάνουν πράξη τις επιχειρηματικές τους βλέψεις!
Πρόκειται για μια διαδικασία fast track που ήδη ξεκίνησε με την ανάρτηση από το υπουργείο Εργασίας της σχετικής πρόσκλησης και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου.
Τα αιτήματα μπορούν να υποβληθούν είτε στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων ενεργειών από το ΕΚΤ (Κοραή 4 – 10564 3ος όροφος), είτε ηλεκτρονικά (ekasapoglou@mou.gr). Αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες εκτιμούν ότι η διάρκεια υποβολής αιτήσεων είναι αρκετή, καθώς ήδη οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους (περίπου 30 άτομα), έχουν υποβάλλει τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τα περισσότερα από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και απομένει η διαδικασία έγκρισης.
Η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας για τους απολυμένους των Sprider οριοθετείται στο διάστημα από 1.9.2014 έως 1.9.2016. Ειδικά για τους NEETS δεν μπορεί να είναι προγενέστερη από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησης συμμετοχής τους.
Τα επαγγέλματα που δεν μπορούν να ενταχθούν προς χρηματοδότηση (πχ συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, ταξί, περίπτερα).
Η 1η Σεπτεμβρίου 2016 είναι η ημερομηνία λήξης για την επιλογή των επιχειρηματικών σχεδίων.
Και για τους υπόλοιπους, λεβέντες της κυβέρνησης, τι θα γίνει άραγε;


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …