Δ.Καραγεωργόπουλος: Ελπίζουμε να ισχύσουν οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης(VIDEO)

12487290_210965339245407_2911554789162798176_o-750x400

Αμετάκλητη πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, αποτελεί η απομάκρυνση των εργολάβων από τα νοσοκομεία και η προάσπιση των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, αναφέρει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορά στις Ατομικές Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, για την καθαριότητα των νοσοκομείων.

Μας διαβεβαίωσαν για αυτό αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη και το περιμένουμε μετά το τριήμερο, δήλωσε στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκπομπή της "Καφές και Εφημερίδα" στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, τονίζοντας ότι οι εργολάβοι βρήκαν δίοδο στα παραθυράκια του νόμου, που η κυβέρνηση δεν κάλυψε!

"Η κυβέρνηση θα αναλάβει, εντός του Αυγούστου, νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα κατοχυρώνει αυτή την πολιτική επιλογή, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, εξοικονόμησης πόρων, προστασίας των εργαζομένων και προάσπισης της δημόσιας υγείας", καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …