Σεπτέμβριο-Οκτώβριο οι μειώσεις στις επικουρικές των υπολοίπων συνταξιούχων

sidaksis-psalidi

Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, της ΔΕΗ, οι εμποροϋπάλληλοι, οι συνταξιούχοι Οινοποιΐας- Ζυθοποιΐας, ο τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Τουριστικών Πρακτορείων και της Τράπεζας Πίστεως, έχουν σειρά για να δουν από το Σεπτέμβριο τις δραστικές μειώσεις  στις επικουρικές τους απολαβές, για να παραδώσουν σκυτάλη τον Οκτώβριο σε συνταξιούχους άλλων 9 ταμείων, που θα είναι:

  • αρτοποιοί, συνταξιούχοι δικηγόροι, Επικουρική Ασφάλιση Ναυτικών, Επικουρικό Ταμείο Δημοσιογράφων, Επικουρικά των Σωμάτων Ασφαλείας, Επικουρικό Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας και Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.

Οι μειώσεις αφορούν στο σύνολο συντάξιμων αποδοχών, κύριων και επικουρικών συντάξεων, πάνω από 1.300 ευρώ μεικτά και 1.170 καθαρά.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …