Πρακτική έμμισθη άσκηση

ergasiazobεργαια

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, για την πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου οι ασκούμενοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν με ανθρώπους από όλες τις χώρες της ΕΕ, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε ένα συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ θα αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς όπως η επικοινωνία, η δημιουργία πολιτικών, η μετάφραση και η διοίκηση.
Επίσης, η άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό εφαλτήριο για την περαιτέρω σταδιοδρομία στις Βρυξέλλες αλλά και οπουδήποτε αλλού.
ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση που ξεκινά 1 Οκτωβρίου 2017, ανοίγουν στις 15 Αυγούστου.
ΕΔΩ συμπληρώστε και στείλτε την online αίτηση σας μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …