Εργαζόμενος θύμα τρομοκρατικής επίθεσης

νεκρος μμε

Την τελευταία του πνοή, ενώ ήσαν στην εργασία τους, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των νεκρών σε ετήσια βάση στον χώρο του τύπου, άφησε ένας τεχνικός του τηλεοπτικού σταθμού Al-Ahad, όταν ο δημοσιογράφος-συνεργάτης του τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ έκαναν ρεπορτάζ για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στο δυτικό Ιράκ, όταν χτυπήθηκαν από βλήμα όλμου στο Τζαζιράτ αλ Χαλντίγια, στην επαρχία Αλ Άνμπαρ.

Την προηγούμενη ημέρα, ένας δημοσιογράφος που εργαζόταν για ένα πρακτορείο που σχετίζεται με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) απήχθη και δολοφονήθηκε στην περιοχή του αυτόνομου ιρακινού Κουρδιστάν, όπως ανέφεραν οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, ενώ άλλος δημοσιογράφος της κουρδικής τηλεόρασης έχασε τη ζωή του στις 14 Αυγούστου από βλήμα όλμου που έπληξε μια αυτοκινητοπομπή των κουρδικών δυνάμεων.
Επίσης ο κατάλογος ενισχύθηκε δυστυχώς και με τον δημοσιογράφο του καναλιού Al-Ghadeer που πρόσκεται στην οργάνωση Μπαντρ, μόλις τον περασμένο μήνα σκοτώθηκε στα νότια της Μοσούλης, του προπυργίου των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

Η έρευνα εστιάζεται στην σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού Al-Ahad, με μια πανίσχυρη παραστρατιωτική σιιτική οργάνωση...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Η πρώτη φωτιά στον αστικό ιστό της Αθήνας «ανήκει και με τη βούλα» στον πρωθυπουργό

Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε: «είδα μόνο τρία αεροπλάνα και, σε ερώτησή μου, μού απάντησαν ότι …