Στο και 5 η παρέμβαση του Υπ.Εργασίας για τους απλήρωτους του ΟΑΣΘ

ypourgeio-ergasias-aftodioikisi

Για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, προγραμμάτισε το υπουργείο Εργασίας, την πρώτη σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κου Ανδρέα Νεφελούδη, υπό την παρουσία της Γενικής Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Θεοπίστης Πέρκα, εκπροσώπων των εργαζομένων και της διοίκησης του Οργανισμού, με τους πρώτους να αναστέλλουν την επίσχεση εργασίας, αν και είναι απλήρωτοι επί 6 συνεχόμενους μήνες, ως ένδειξη καλής θέλησης για την μεθαυριανή συνάντηση στο υπουργείο, την διοίκηση να τους οφείλει δεδουλευμένα ύψους 6,3.000.000 ευρώ και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να φοβούντια μήπως μείνουν χωρίς αστική συγκοινωνία!

Παρά ότι αντέδρασε με πρωτοφανή και αδικαιολόγητη καθυστέρηση, διαμηνύει τώρα ότι στόχος του είναι να στείλει "ένα σαφές πρόγραμμα προς την Διοίκηση του ΟΑΣΘ για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …