Άγριος ξυλοδαρμός εργαζόμενου από παραβάτη(ΦΩΤΟ)

agrios-xylodarmos-kopelas-se-plateia-ton-ioanninon_S

Την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της επίθεσης που δέχθηκε εργαζόμενος, που εκτελούσε εντολές ανωτέρων χωρίς να έχει ο ίδιος καμία ευθύνη, ζητά με ανακοίνωσή της η ΔΕH, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που διαδραματίστηκε στην Ζάκυνθο, εναντίον εργαζομένου του Διαχειριστή του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας, την οποία χαρακτηρίζει "εγκληματική και βάναυση κακοποίηση".

xylodarmos-dei-7081_0

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, ο εργαζόμενος δέχτηκε επίθεση από ιδιοκτήτη βενζινάδικου, μαζί με δύο ακόμη άτομα, αμέσως μετά την επανασύνδεση της κομμένης λόγω οφειλών παροχής του.

«Η Διοίκηση της ΔΕΗ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες γι’ αυτό, και γενικά την προστασία των εργαζομένων για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παρόμοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τυγχάνουν της καθολικής καταδίκης. Στον άτυχο εργαζόμενο και την οικογένειά του εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και συμπάθεια μας» καταλήγει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …