Αναρτήθηκαν και τα ονόματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση(ΕΔΩ)

panelapotel400px

Από τις 11 σήμερα το πρωί  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα απεστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκτυπώθηκαν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, που προωθήθηκαν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία τα ανάρτησαν.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για το Πάσχα: Η σκέψη μας, στους αδύναμους και στους ένστολους

Στην Τήνο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης Το μήνυμα για …