Εκπτώσεις στους πρωτοετείς φοιτητές από ακτοπλοική εταιρεία

ploiadromologia-ploion2016

Με ανακοίνωσή τους, αφού εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στους πρωτοετείς φοιτητές, τους γνωστοποιούν ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθούν, πως οι "Μινωικές Γραμμές", προσφέρουν για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

• 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIP καθίσματα και deck
• 30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα

Όροι & προϋποθέσεις:

• Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

• Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 ή φωτοαντίγραφου αυτού).

• Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2016.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …