Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Πάλεψε ένα χρόνο για το αυτονόητο.........Αχ....Ελλάδα!

taxipatras'
"Διεκδικώντας επί ενάμιση χρόνο το αυτονόητο δηλ. να μεταφερθεί η πιάτσα των ταξί 🚕 που είναι ακριβώς μπροστά απότην είσοδο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην απέναντι πλευρά του δρόμου επί της πλατείας Όλγας όπως ήταν παλιά, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβασή των ΑΜΕΑ στο εργατικό , προσέγγιση ασθενοφόρου, αλλά και δυνατότητα κάποιων θέσεων στάθμευσης για το Ε.Κ.Πάτρας, επίσης να μην κινδυνεύουν οι πολίτες όταν επιβιβάζονται στα ταξί ,αναγκαστικά από την δεξιά πλευρά σε δρόμο όπως η Κολοκοτρώνη ταχείας κυκλοφορίας. Επιτέλους ο στόχος επιτεύχθηκε........!!! Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν και αναμένουμε την προγραμματισμένη διαγράμμιση!!!"

Αυτό τονίζει σε διαδικτυακή της ανάρτηση η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, καταδεικνύοντας πως τα δεδομένα στην Ελλάδα, γίνονται προσπάθειες διεκδίκησης, επί ενάμιση χρόνο........

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …