Περιφέρεια ανακοίνωσε προσλήψεις

jobs_now

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης διάρκειας, συνολικά επτά (7) ατόµων, για την αντιµετώπιση επειγουσών, εποχικών και εκτάκτων αναγκών κατά τη θερινή περίοδο έτους 2016, στη ∆ιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που εδρεύει στη Σπάρτη του Νοµού Λακωνίας, ανακοινώνει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Θέσεις:

  • 1 ∆Ε Χειριστών Μηχα- νηµάτων Έργου
  • 2 ∆Ε Οδηγών
  • 4 ΥΕ Εργατών

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στη Γραµµατεία της ∆/νσης ∆ιοικητικού-Οικονοµικού της ΠΕ Λακωνίας, η οποία βρίσκεται στη Σπάρτη, στον 1 ο όροφο του ∆ιοικητηρίου, 2ο χλµ Ε.Ο Σπάρτης –Γυθείου. Πληροφορίες: Ελένη Αραχωβίτη-Παναγιωτίτσα Ανδρεάκου (τηλ 2731363188 -190).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι (05) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά ) και αρχίζει από την εποµένη ηµέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστηµα της υπηρεσίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …