ΓΣΕΕ: Και αυτές...καθαρίστριες είναι...

gsee708_3

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης, που ρυθμίζει τα ζητήματα καθαριότητας των σχολείων, με την ακόλουθη ανακοίνωσή του.

"Είναι απαράδεκτο για ακόμη μία χρονιά, να ξεκινά η σχολική περίοδος και η εργασία των 9500 σχολικών καθαριστριών και κατ΄επέκταση η καθαριότητα των σχολείων να είναι στον αέρα.

Παρά το γεγονός ότι το σύνολο των συγκεκριμένων εργαζομένων, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, το κράτος τις θεωρεί εργολάβους καθαρισμού κατ΄αποκοπή, χωρίς στην ουσία δικαιώματα, με εξαθλιωτικές αμοιβές.

Η Συνομοσπονδία απαιτεί από την κυβέρνηση να λάβει εδώ και τώρα μέτρα ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Οι σχολικές καθαρίστριες δικαιούνται να έχουν πλήρη και σταθερή εργασία και αξιοπρεπείς αμοιβές. Kαι αυτές καθαρίστριες είναι…

Το πρόβλημα υγιεινής και καθαριότητας σε όλα τα σχολεία της χώρας είναι πολύ σημαντικό ζήτημα και δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω καθυστερήσεις".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …