KLOKOVA TUNNEL, TERNA, 10MAY2016

Εργατικό ατύχημα όταν ο Τσίπρας ήταν στην σήραγγα της Κλόκοβας

KLOKOVA TUNNEL, TERNA, 10MAY2016

Υπό διερεύνηση βρίσκονται τα αίτια του εργατικού ατυχήματος στα υπό εξέλιξη έργα της Ιόνιας οδού στην σήραγγα της Κλόκοβα, όπου 40χρονος εργαζόμενος έπεσε από μεταλλική σκάλα και χτύπησε στο αριστερό του χέρι.

Συνάδελφοι του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου αφού του  παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του.

Πάντως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επιθεωρούσε τα έργα της Ιόνιας Οδού, αλλά σε ένα άλλο φυσικά εργοτάξιο, ενώ πρόκειται για το δεύτερο εργατικό ατύχημα στο εν λόγω έργο της Κλόκοβας, όπου οι ρυθμοί εργασίας είναι αυξημένοι, για να παραδοθεί το τμήμα, όχι τον Αύγουστο που προβλέπει το χρονοδιάγραμμάτ ου, αλλά τον Μάρτιο, 5 μήνες νωρίτερα...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Οι απώλειες του Δημοσίου από ΦΠΑ στη χώρα μας μειώθηκαν κατά 50%

«Να, λοιπόν, που μέτρα, όπως η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, το myDATA …