Στα Δικαστήρια την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Καβάλας

lipasmatakab

Συνεδριάζει στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας την Δευτέρα, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Χημικής Βιομηχανίας, για το πρόβλημα που διαιωνίζεται στα Λιπάσματα Καβάλας, έχοντας από την πρώτη στιγμή εκδηλώσει έμπρακτα την στήριξη του στις αγωνιστικές δράσεις των εργαζομένων της εν λόγω επιχείρησης.

Στην συνεδρίαση θα υπάρξει ανάλυση και αξιολόγηση ενόψει της μεγάλης δικαστικής μάχης, «απέναντι στην αδικία και στο ψέμα», το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ιερός αγώνας των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας μας θέλει όλους εκεί Ενωτικά - Αγωνιστικά - Δυναμικά.
Η Ομοσπονδία μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
Η απόφασή μας αυτή, σηματοδοτεί την επιτακτική ανάγκη συμπαράστασης, με κάθε ενέργεια, ενάντια στη βάρβαρη και ισοπεδωτική καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων από τον γνωστό στο πανελλήνιο για τις κακουργηματικές του πράξεις , κ. Λαυρεντιάδη.
Ποιός δεν γνωρίζει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν άνεργοι από τις επιχειρήσεις του ενώ ο κ.Λαυρεντιάδης πλούτιζε με το άνοιγμα αλλά και με το κλείσιμό τους.
Ποιός δεν γνωρίζει ότι ο κ. Λαυρεντιάδης με συνεργάτες πολιτικούς- τραπεζίτες- ΜΜΕ παρουσίαζε μια ψεύτικη εικόνα ανάπτυξης για αυτές τις εταιρείες και λήστευε κράτος και επενδυτές.
Ποιός δεν γνωρίζει ότι σήμερα στην Καβάλα δίνεται ένας ιερός αγώνας από τους εργαζόμενους για να ακυρώσουν νέες αρπαχτές του κυρίου αυτού.
Οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα αλλά δυστυχώς κωφεύουν.
Ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, η κοινωνία πλήρωσαν και πληρώνουν τα επιχειρηματικά παιχνίδια τύπου Λαυρεντιάδη.
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, η κοινωνία στο σύνολό της έχουμε υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας.
Ο εξάμηνος αγώνας των εργαζομένων, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, έχει ανάγκη στήριξης.
Βρέθηκαν απολυμένοι χωρίς καν αποζημίωση απόλυσης.
Βρέθηκαν απολυμένοι χωρίς να δικαιούνται ταμείο ανεργίας.
Βρέθηκαν απολυμένοι έχοντας στις πλάτες τους κατασκευασμένες μηνύσεις με τη χρήση ψευδομαρτύρων.
Βρέθηκαν απολυμένοι γιατί δεν δέχθηκαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη.
Βρέθηκαν απολυμένοι γιατί αρνήθηκαν να γίνουν εργολαβικοί εργαζόμενοι.
Αγωνίζονται – αντιστέκονται – παλεύουν. Καθημερινά βρίσκονται μέρα- νύχτα έξω από το χώρο του εργοστασίου όπου τους επισκέπτονται Σωματεία αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, δηλώνοντας τη στήριξή τους.
Όλοι έχουμε υποχρέωση να ακυρώσουμε μια για πάντα τέτοιου είδους επιχειρηματικά συμφέροντα τύπου Λαυρεντιάδη.
Την Τρίτη 6/9/2016 στα Δικαστήρια Καβάλας δίνεται μια μεγάλη δικαστική μάχη, απέναντι στην αδικία και στο ψέμα.
Για αυτή τη μάχη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία στο δικαστικό μέγαρο.
Σ’ αυτή τη μάχη όλοι θα είμαστε εκεί απαιτώντας πραγματική δικαιοσύνη και την άμεση απομάκρυνση του κ. Λαυρεντιάδη από τα Λιπάσματα Καβάλας.
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …