Προκηρύσσονται 35 μόνιμες θέσεις

jobsdaxt

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου αν έχουν εξελιχθεί με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα εκδοθεί η προκήρυξη της πρόσληψης 35 υπαλλήλων κυρίως απόφοιτους Δευτεροβάθμιας, Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  πτυχιούχους ΤΕΙ, από την Τράπεζα της Ελλάδος, με τριετή αρχικά σύμβαση και εάν η αξιολόγηση τους είναι θετική η πρόσληψη θα γίνει μόνιμη.

Με βάση το αίτημα που έχει υποβληθεί στο ΑΣΕΠ, τα προσόντα ανάλογα την ειδικότητα που θα καλύψουν οι προσληφθέντες είναι:

  1. Οι τεχνικοί που θα στελεχώσουν το τμήμα που γίνεται η εκτύπωση λαχείων, τραπεζογραμματίων, αξιογράφων του Ελληνικού Δημοσίου κ.λπ., εκτός του απολυτηρίου Λυκείου, οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης.
  2. Οι υπάλληλοι διοικητικών καθηκόντων (απόφοιτοι ΤΕΙ) θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας και γνώση χειρισμού Η/Υ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …