Χωρίς το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης η ΔΕΘ; Τον πειράζουν οι...διαδηλώσεις!

mpoutarhs_LARGE_t_1101_54061634

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ηγηθεί ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης της ΔΕΘ ή αν θα απέχει σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος αμφιταλαντεύεται ακόμα, με βάση και τα δικά του λεγόμενα, λόγω των διαδηλώσεων, που κατά τον κ.Μπουτάρη διαλύουν την πόλη, αφού δεν μένει στην ουσία της εξαθλίωσης των εργαζομένων, αλλά στέκεται σε ανακοινώσεις, άνευ σεβασμού στην κοινωνία που πλήττεται και έχασε κάθε δικαίωμα αξιοπρέπειας, από την εφαρμοζόμενη πολιτική.

«Κάθε μέρα που περνά σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παραστώ στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ και ας με πούνε και γραφικό. Το γραφείο μου επικοινώνησε ήδη με το γραφείο του Πρωθυπουργού, ώστε να ενημερωθώ εάν ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να με επισκεφθεί στο δημαρχείο κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ. Είμαι αποφασισμένος, εάν έρθει στο γραφείο μου, να του πω "Αλέξη, το σκέφτομαι να μην έλθω στα εγκαίνια της Έκθεσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας".

Εάν θέλουν να κάνουν ανακοινώσεις για την οικονομική πολιτική της χώρας, ας διαλέξουν το βήμα της Βουλής. Η ΔΕΘ είναι ένα καθαρά οικονομικό γεγονός και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Η άποψή μου αυτή δεν έχει να κάνει με το ποια κυβέρνηση έχουμε ή με το ποιος είναι ο πρωθυπουργός. Παλαιότερα είχα πει ότι δεν θέλουμε να έλθει ο Σαμαράς στην πόλη. Το ζήτημα για μένα είναι η λειτουργία της πόλης».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …