Καταβολή Προνοιακών Επιδομάτων από Δήμους-Ημερομηνίες

proniaka-epidomata-patratora1-800x510

Ανακοινώνουν ημερομηνίες για την ακταβολή των προνοιακών επιδομάτων, ο ένας μετά τον άλλο οι Δήμοι της χώρας για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου. Το ergasianews.gr, συγκέντρωσε τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις και σας τις παρουσιάζει:

  • Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή  9 Σεπτεμβρίου 2016 θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου - Αυγούστου 2016.
  • Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 θα ξεκινήσει η πληρωμή τωνπρονοιακών επιδομάτων Ιουλίου-Αυγούστου για τον Δήμο Αμφιλοχίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Αμφιλοχίας. Το ποσό που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους είναι 319.607,58 ευρώ.
  • Aπό τον δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων διμήνου Ιουλίου- Αυγούστου , αρχίζει από την Παρασκευή 9/9/2016.
  • Ο Αντιδήµαρχος Οικονοµικών του ∆ήµου Λαρισαίων ανακοινώνει ότι οι λογαριασµοί των δικαιούχων προνοιακών επιδοµάτων για το δίµηνο Ιούλιος - Αύγουστος 2016, θα πιστωθούν την Πέµπτη στις 8 Σεπτεµβρίου 2016.
  • Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων ξεκινούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Από το Δήμο Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου και οριστικοποίησης της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Ιουλίου - Αυγούστου 2016, η οποία γίνεται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε. Tα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 8/9.
Οι περισσότεροι εκ των δικαιούχων (1242) ανήκουν στην κατηγορία της βαριάς αναπηρίας και θα μοιραστούν το ποσό των 790,7 εκατομμυρίων ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …