Αναδρομικές δόσεις από τον κίνδυνο μηδενισμού των επικουρικών συντάξεων

sintaksiouxoi-800x547

Περισσότερες δόσεις κατά την αναδρομική παρακράτηση των μειωμένων επικουρικών που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο καθώς και στην επιβολή ενός πλαφόν 10%, επί της συνολικής παροχής για τον συμψηφισμό των αναδρομικών ,προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Ο κίνδυνος κάποιοι συνταξιούχοι να λάβουν σχεδόν μηδενικές επικουρικές έως το τέλος του χρόνου, το Υπουργείο Εργασίας αναμένεται να αποφασίσει την αύξηση των δόσεων αλλά και ότι τα αναδρομικά θα ανέρχονται στο 10% της συνολικής παροχής.

Με τον τρόπο αυτό όπως υποστηρίζει το enikonomia.gr, θα μειωθούν τα αναδρομικά ποσά που θα παρακρατηθούν στους περίπου 240.000 συνταξιούχους των οποίων οι επικουρικές έχουν μειωθεί ή θα μειωθούν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …