Γνωστή Οργάνωση προκήρυξε θέσεις

ijobbb0mages

Για πλήρη απασχόληση σε προγράμματα που πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα σε συνεργασία με τη UNICEF και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αναζητά Κοινωνικούς Επιστήμονες (Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Δικηγόρους, Εκπαιδευτικούς/Νηπιαγωγούς κ.α.), το "SolidarityNow", Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών. Οι Κοινωνικοί Επιστήμονες θα στελεχώσουν διεπιστημονική ομάδα υπεύθυνη για την εκτίμηση αναγκών και παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών σε υπηκόους τρίτων χωρών στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Απαραίτητα Προσόντα:

  •   Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες
  •   Εμπειρία εργασίας με ευάλωτες ομάδες (πχ. παιδιά, μετανάστες, Ρομά κ.α.)
  •   Ομαδικότητα και ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών
  •   Ευέλικτα ωράρια εργασίας

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να προωθήσετε το βιογραφικό σας και μια σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο recruitment@solidaritynow.org (link sends e-mail) με τίτλο “SocialScientist_Epirus”.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Λήγουν οι αιτήσεις

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Φωτοβολταϊκά στο …