Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση αναζητά εργαζόμενους

jobISS_4567_01835-640x400

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο, ανακοινώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ).

Ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ Αρχειονόμων
  • 1 ΠΕ Διοικητικού (απασχόληση στη Δ/νση Πολιτιστικού Τουρισμού & Επικοινωνίας)
  • 1 ΠΕ Διοικητικού (απασχόληση στη Δημοτική Αγορά Καβάλας)
  • 1 ΠΕ Οικονομικού (απασχόληση στη Δ/νση Διοικητικής – Οικονομικής Υποστήριξης)
  • 1 ΠΕ Οικονομικού (απασχόληση στη Δ/νση Πολιτισμού – κτίριο “ΠΥΘΑΓΟΡΑ”)
  • 2 ΤΕ Τουριστικών Επιχειρήσεων
  • 1 ΔΕ Νυχτοφυλάκων
  • 1 ΔΕ Τεχνίτης Γενικών Καθηκόντων (ΔΕ Ηλεκτρολόγων)
  • 1 ΥΕ Καθαριστών/τριών

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης, οδός Ομονοίας 117, Τ.Κ. 65403, Καβάλα και ειδικότερα στη Διεύθυνση Διοικητικής-Οικονομικής Υποστήριξης, Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια κ. Ελευθεριάδου Αμαλία, τηλ. 2510-831388, εσωτ. 5, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την Ιστοσελίδα της Επιχείρησης (www.kavalagreece.gr/category/prokirikseis/) όπου θα δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσουν την Ανακοίνωση, το Έντυπο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης και τα Παραρτήματα της Ανακοίνωσης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Πίστωση 276 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 99.012 δικαιούχους

Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 99.012 δικαιούχων του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, ποσό συνολικού …