Εργασία πρακτικής μορφής

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0001G-e1431681938813

Δύο θέσεις πρακτικής άσκησης με ειδικότητα στις Δημόσιες Σχέσεις (PR) στο τμήμα Εταιρικών και Κυβερνητικών Υποθέσεων (Corporate & Governmental Affairs), με έναρξη την 1η  Φεβρουαρίου 2017, προσφέρει το "BMW Group".

Η 24μηνη εκπαίδευση καλύπτει όλη τη γκάμα θεμάτων Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων με την παγκοσμίως κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία premium οχημάτων και απευθύνεται σε χαρισματικούς και φιλόδοξους νεαρούς επαγγελματίες. Πέρα από την εργασία σε διαφορετικά τμήματα του BMW Group και στο εξωτερικό, η πρακτική άσκηση περιλαμβάνει απόκτηση συμπληρωματικής δημοσιογραφικής εμπειρίας σε έντυπα και online μέσα ενημέρωσης, ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Το BMW Group γιορτάζει φέτος την εκατονταετηρίδα του με θέμα ‘The Next 100’. Οι εκπαιδευόμενοι PR αποτελούν μέρος αυτής της ιδέας, γι’ αυτό τους προσφέρουμε ένα άριστο σημείο εκκίνησης με σκοπό τη βελτίωση των επαγγελματικών προσόντων τους στον τομέα αυτό», δήλωσε ο Maximilian Schöberl, επικεφαλής Εταιρικών και Κυβερνητικών Υποθέσεων του BMW Group, αναφερόμενος στην έκτη χρονιά του θεσμού.

Οι εκπαιδευόμενοι εμπλέκονται ενεργά σε εξωτερικές εταιρικές και οικονομικές επικοινωνίες, καθώς και σε προϊοντικές και κυβερνητικές επικοινωνίες. Εκτός του ότι εργάζονται ανεξάρτητα στα κεντρικά γραφεία του Group με τη δική τους περιοχή ευθύνης, περνούν επίσης ένα διάστημα στο εξωτερικό. Μέσα από τα σεμινάρια αποκτούν πρόσθετη κατάρτιση σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, την εκπαίδευσή τους αναλαμβάνουν δύο συντάκτες.

Προαπαιτούμενα για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο BMW Group είναι Master ή αντίστοιχο πτυχίο, καλό μορφωτικό επίπεδο και βασική δημοσιογραφική εμπειρία σε έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και online media.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο BMW Group online, με συνημμένα δείγματα της δημοσιογραφικής δουλειάς τους. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προδιαγραφές θα κληθούν σε κέντρο αξιολόγησης στα κεντρικά γραφεία του Group στις 22 Νοεμβρίου 2016.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 21η Οκτωβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα bmwgroup.jobs του BMW Group αναφέροντας τον κωδικό εργασίας: 106600.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Συρρίκνωση ΑΕΠ, ανεργία, εκτόξευση χρέους και πάγωμα μισθών λόγω πανδημίας

Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός Συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 11,3% φέτος και διπλασιασμό της ανεργίας στο 7,5% …