Οι υπουργοί που δεν τήρησαν τον λόγο τους απέναντι σε εργαζόμενους(ΦΩΤΟ)

katharistria-620x320

Τα σχολεία ξεκινούν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τις σχολικές καθαρίστριες, που περιμένουν από τον Ιούλιο την υλοποίηση της δέσμευσης του υπουργού ότι σε δύο ημέρες θα υπογράψει την ΚΥΑ για τους μισθούς και την πρόσληψή τους.

Αλλά αντί για αυτό φτάσαμε στο Σεπτέμβριο, στο άνοιγμα των σχολείων και η κοροιδία δεν έχει τέλος απέναντι σε μία μάδα εργαζομένων που δουλεύει χωρίς  άδειες και ρεπό για μόλις μερικά ευρώ, χωρίς κάθε χρόνο να ξέρουν αν εργάζονται και για πόσο.

Αντίθετα χωρίς ντροπή οι αρμόδιοι υπουργοί εξέδωσαν και διαδικτυακά μηνύματα για καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, να τους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους, έστω και στο και πέντε.....

14225460_10209422904023303_6090149419813586120_n 22 23


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …