Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Καμία θέση εργασίας χαμένη!

karageorg

"Επειδή όντως για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα "δεν έκλαψε κανείς"...ούτε φυσικά ο ίδιος Πρωθυπουργός που ξαφνικά τους θυμήθηκε, θέλω να δηλώσω ότι σε ευνομούμενες δημοκρατίες, όταν μια Κυβέρνηση δηλώνει ότι διαπιστώνει έλλειμμα πλουραλισμού και ενημέρωσης, δεν εφαρμόζει το δόγμα αποφασίζομεν και διατάσσομεν, ούτε στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους στα υφιστάμενα Μέσα Ενημέρωσης. Βάζει κανόνες, λειτουργεί ως θεσμικός ρυθμιστής, "απλώνει" την ενημέρωση σε περισσότερους "παίκτες".
Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ανέκαθεν διεκδικούσαν μεγαλύτερο μερίδιο προβολής στα ιδιωτικά κανάλια, αλλά πως αυτό διασφαλίζεται από την Κυβέρνηση στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον που επιχειρεί να χτίσει;
Και γιατί κάτι τέτοιο δεν διασφαλίζεται θεσμικά με τα υφιστάμενα τηλεοπτικά μέσα;
Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα και το όψιμο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, διότι οι ίδιοι πρώτοι στέλνουν με τις πολιτικές τους, χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία, για να μπορούν στη συνέχεια να τους αντιμετωπίζουν ως φτωχούς με επιδόματα φτώχειας.
Κανένας λοιπόν εργαζόμενος στα μέσα ενημέρωσης στην ανεργία.
Καμία θέση εργασίας χαμένη!"

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας-Γραμματέας Τύπου ΓΣΕΕ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …