Ενημερωτικές ημερίδες για τους σχολικούς συμβούλους των φιλολόγων

enimerotiki13-09-16_

Δυο ενημερωτικές ημερίδες για τους σχολικούς συμβούλους των φιλολόγων θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 20 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα της Αθήνας  θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ και το βίντεο της ημερίδας θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ .Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη 15/9/2016, καλούνται οι σχολικοί σύμβουλοι του κλάδου των φιλολόγων (ΠΕ02) της Νότιας Ελλάδας για μια ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τα εξής θέματα:

α) αλλαγές στο γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας του γυμνασίου

β) εξορθολογισμός της διδακτέας ύλης Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στα γνωστικά αντικείμενα των Νέων και των Αρχαίων Ελληνικών, καθώς και της Ιστορίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο Μαρούσι, θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Επίσης, το βίντεο της ημερίδας θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Την Τρίτη 20/9/2016 θα διεξαχθεί ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τα ανωτέρω θέματα για τους σχολικούς συμβούλους του κλάδου των φιλολόγων της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, περιοχή αεροδρομίου) από 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι εάν οι σχολικοί σύμβουλοι του κλάδου των φιλολόγων της Βόρειας Ελλάδας για κάποιο λόγο διευκολύνονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα της Αθήνας στις 15/9/2016 μπορούν να προσέλθουν σε αυτή.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης να ενημερώσουν τους Σχολικούς Συμβούλους αρμοδιότητάς τους.

 Το πρόγραμμα της ημερίδας


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βελόπουλος: Ο Σαράκης πήρε αμοιβή 30 εκατ. ευρώ για την υπόθεση Novartis - Η απάντηση Πλεύρη

Στην αρχή της τοποθέτησής του και πάλι σε υψηλούς τόνους, ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε αφήσει …