ΙΕΚ Σχολής κάνει προσλήψεις

jobbss

Προκηρύσεται µε ωριαία αντιµισθία στο Πειραµατικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής, που ιδρύθηκε πρόσφατα (ΦΕΚ 2628/τ.Β΄/24-8-2016), η πρόσληψη εκπαιδευτών για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του φθινοπωρινού εξαµήνου του έτους κατάρτισης 2016 – 2017, που αρχίζει την 10-10-2016 και τελειώνει στις 15-2-2016.

Οι υποψήφιοι, που θα προσληφθούν, ως ωροµίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω µαθηµάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και µικτών) των συγκεκριµένων (πιλοτικών ) ειδικοτήτων, που θα λειτουργήσουν στο Πειραµατικό Ι.Ε.Κ. Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο δύναται να τροποποιεί τις ειδικότητες του ως άνω ΙΕΚ, καθώς και να αποφασίζει για τα ειδικότερα θέµατα, που σχετίζονται µε τη λειτουργία και τη ∆ιεύθυνσή του.

Η επιλογή των εκπαιδευτών και µε βάση την αριθµ. Φ17/133423/∆4 Υπουργική απόφαση, που δηµοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2628/τ.β΄/24-5-2016, και προβλέπει την ίδρυση του Πειραµατικού ΙΕΚ θα γίνει µε απόφαση του ∆.Σ., σύµφωνα α) µε τον οργανισµό του Σιβιτανιδείου Ιδρύµατος, β) τον κανονισµό λειτουργίας του ΙΕΚ της Σ.∆.Σ.Τ.Ε. καθώς και γ) µε τις ειδικές διατάξεις που διέπουν το Σιβιτανιδείο Ίδρυµα, ως αυτοτελές και αυτοδιοικούµενο. Συνεκτιµώνται:

α) Η εργασιακή εµπειρία,

β) Η διδακτική εµπειρία,

γ) Η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείµενο των µαθηµάτων που επιθυµούν να διδάξουν,

δ) Οι συναφείς µε το αντικείµενο µεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών,

ε) Η αποδεδειγµένη ανεργία,

στ) Κοινωνικά κριτήρια,

ζ) Τυχόν λοιπά προσόντα που δεν αναφέρονται παραπάνω και τα οποία, όµως, εκτιµώνται από το ∆.Σ. ότι συντελούν στην κατά το αρτιότερο επαγγελµατική κατάρτιση των σπουδαστών και στην αποτελεσµατικότερη λειτουργία του Πειραµατικού ΙΕΚ της Σ.∆.Σ.Τ.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …