Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων-Σε ποιους Δήμους

epidomaaa-aa
Την πίστωση των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου 2016, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνει ο Δήμος Φλώρινας, που γνωστοποιεί πως  άρχισε η καταβολή των επιδομάτων Πρόνοιας και οι επιδοτούμενοι θα μπορούν να εισπράξουν από τους λογαριασμούς τους το επίδομα που δικαιούνται για το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος 2016.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε προς ενημέρωση και η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών που ξεκίνησε επίσης την καταβολή στους δικαιούχους της πληρωμή όλων των προνοιακών επιδομάτων, μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών, για το σύνολο των δικαιούχων όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …