Παράταση πληρωμής φόρων-Δείτε για ποιους

forodiafugi_madata_371627179

Επεκτείνεται η παράταση πληρωμής φόρων, με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ικανοποιώντας σχετικά αιτήματα τοπικών κοινωνιών, για τους κατοίκους και άλλων περιοχών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Αλεξιάδης δήλωσε από το βήμα της βουλής:

«Εκτός από τις αποφάσεις που λάβαμε και δίνουμε παρατάσεις σε πάρα πολλές περιοχές, βγαίνει καινούρια απόφαση, με την οποία δίνουμε πάλι την ίδια παράταση για τις καταστροφές της Χίου, του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, του Πύργου, του Γυθείου, της Ανατολικής Μάνης, του Οιτύλου, της Ηλείας, της Θάσου, της Ουρανούπολης και σε άλλες περιοχές που είχαν πρόβλημα. Η κυβέρνηση προκρίνει αυτή τη λύση, καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει δυνατότητα για ένα πρόγραμμα φορολογικών ελαφρύνσεων, που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες των πολιτών των συγκεκριμένων περιοχών."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …