Ποτάμι αγανάκτησης στην κηδεία της Καβάλας(VIDEO&ΦΩΤΟ)

lipasmat09

Μετά την άγρια "δολοφονία της πόλης της Καβάλας από τον κατά συρροήν "δολοφόνο" Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με συνεργούς την Κυβέρνηση της Αριστεράς και άλλους φορείς...εχθές το βράδυ κηδεύτηκε η εργασιακά "νεκρή" πόλη.

lipasmat08

Μια Καβάλα με τεράστιο ποσοστό ανεργίας που ολοένα και αυξάνεται... μια Καβάλα που χάνει τον έναν μετά τον άλλον τους οικονομικούς της πνεύμονες... μια Καβάλα που... με τις δύο μεγάλες τις χημικές βιομηχανίες ενωμένες, προσπαθεί να κρατήσει την αξιοπρέπεια στην εργασία.

lipasxmata04

Εκατοντάδες πολίτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Καβάλας σε μια πρωτότυπη "κηδεία", αυτή της ίδιας της πόλης!

lipasma12

Μπροστάρηδες οι απολυμένοι της Β.Φ.Λ. (μπλε) με τη συμπαράσταση του Σωματείου Εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ OIL (πορτοκαλί)...

lipasma13

Στη "νεκρική πομπή" συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι γέμισαν τους δρόμους της πόλης κρατώντας αναμμένα κεριά και φωτογραφίες του "δολοφόνου Λαυρέντη"!

lipasma14lipasmata05

Η πορεία όπως κατέγραψε το prinosoil.blogspot.gr, ξεκίνησε από το Αμφιθέατρο της Περιφέρειας, μετά από κοινή συνέλευση των δύο αλληλέγγυων σωματείων: Της Β.Φ.Λ. και της ΚΑΒΑΛΑ OIL.

lipasma17

 

lipasma18 lipasmat07   lipasmat11  lipasmata06 lipasmata333 lipasmataaaa
"Ζωή σε μας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …