Έκλεισαν δίμηνο απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής

megaro-mousikhs2015_koinonia_politismos-optiko_omma

Την μη πληρωμή τους συμπληρώνοντας δύο μήνες αναμονής δεδουλευμένων, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής, το οποίο συνεχίζει ακατάπαυστα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των υπερωριών, όπως ενημερώνει το σωματείο, εξηγώντας για πολλοστή φορά την θέση του.

"Ακόμα δεν καταβλήθηκε ούτε το έναντι της προκαταβολής της μισθοδοσίας, αλλά ούτε προηγήθηκε σχετική ανακοίνωση που θα ενημέρωνε τους εργαζόμενους, για το ότι μια ακόμη φορά θα έμεναν απλήρωτοι (σχεδόν δύο μισθοί).

Η συγκυβέρνηση με το σχετικό νόμο της (σ.σ.: όπου πέρασε το ΟΜΜΑ από το ΔΟΛ στο Δημόσιο) διατυμπάνιζε στους εργαζομένους αλλά και δημόσια ότι θα έλυνε άμεσα τα προβλήματα του Μεγάρου-, το μόνο “βήμα” σχετικά με την “πρόοδο” του νόμου της “διάσωσης του ΟΜΜΑ” ήταν η περικοπή των μισθών μας. Αυτή είναι και η μόνη διάταξη που εφαρμόστηκε τόσο γρήγορα! Και καθώς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση, παρά τις συνεχείς μας οχλήσεις, δεν φαίνεται και πάλι να κινείται τίποτα".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …