Κινητοποίηση των συνταξιούχων της ΕΤΕΑ

syntajioyeteasumboliki-katalipsi-sto-etea

Στα γραφεία του ΕΤΕΑ (Φιλελλήνων 13-15, στο Σύνταγμα), έχει προγραμματίσει κινητοποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης ΕΤΕΑ, στις 10 το πρωι της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου, καλώντας τα μέ της να δώσουν δυναμικότατο παρόν, κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

"Θα αντιδράσουμε εναντίον των κυβερνητικών επιλογών που με το Νόμο 4387/16 του Κατρούγκαλου εξαφάνισαν τις επικουρικές μας συντάξεις. Θα θυροκολλήσουμε επίσης τις αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣΤΕ 2287 – 2290/15 που έκριναν αντισυνταγματικές τις διατάξεις των Ν.4051 και 4093/12 για τις περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων. Και θα απαιτήσουμε εδώ και τώρα από την Διοίκηση του ΕΤΕΑ την άμεση εφαρμογή τους», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης ΕΤΕΑ."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Ζαχάρω Ηλείας

Σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ζαχάρως Ηλείας   Γεωδυναμικό …