Πληρωμή 15ης δόσης της κάρτας σίτισης

karta4

Εγκρίθηκε η πληρωμή για την 15η δόση στην κάρτα σίτισης - Αλληλεγγύης σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και η πίστωση των χρημάτων από τον σχετικό λογαριασμό θα γίνει στις 23.09.2016, με τους δικαιούχους σταδιακά έως την επόμενη ημέρα, να βλέπουν τα χρήματα στις κάρτες τους.
Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.563.590,00€ (δεκατρία εκατομμύρια πεντακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια ενενήντα ευρώ) ως δέκατη πέμπτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.425.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3: Η ΝΔ πηγαίνει εδω και χρόνια μπροστά με το τρίπτυχο θέση-αντίθεση-σύνθεση

Δεν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα από την εκδήλωση Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε στον ΣΚΑΪ 100,3 για …