Αρχηγός κόμματος ζητά απολύσεις στο Δημόσιο: Τις θεωρεί επιβεβλημένες

theodorakis_533_355

Άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων και προκάλεσε ανησυχία αλά και αντιδράσεις μεταξύ των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα, αφού τάχθηκε υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο λέγοντας μάλιστα ότι "πρέπει να γίνουν".

Η πολιτική θέση αυτή, προήλθε από τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, που μάλλον δημιούργησε αρνητικό κλίμα για το κόμμα του από τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, επεσήμανε:

"Είμαι υπέρ των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι δεν εργάζονται. Πρέπει επιτέλους να αγγίξουμε την «ιερή αγελάδα» του Δημοσίου. Η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρές ευθύνες από το παρελθόν για την κυριαρχία της λογικής του πελατειακού κράτους, ενώ σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «απόπειρα εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …