Και η επίσχεση στον ΟΑΣΘ συνεχίζεται

oasustash

Ακόμα για ένα 24ωρο συνεχίζεται σήμερα η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, καθώς δεν προέκυψε θετική εξέλιξη από την συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι από τα δεδουλευμένα τους.

Οι 2300 εργαζόμενοι τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), διεκδικούν δεδουλευμένα ύψους 6,1 εκατ. ευρώ.

Εντωμεταξύ εκδικάζεται σήμερα η εις βάρος τους αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, από την διοίκηση του ΟΑΣΘ, που ζητά να κηρυχθεί παράνομη η επίσχεση εργασίας τους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης, επεσήμανε:

"Για τους εργαζόμενους το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης δεν ήταν το αναμενόμενο, παρότι θέλαμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί, ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας. Ο υπουργός πρότεινε μεν στους εργαζομένους να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, αλλά οι εμείς διαφωνήσμαε ζητώντας την πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων μας."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …